![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | -------->GEYİKMERKEZİ-----ISISSIZ ADADA<--------- Kahramanlarımız güzel bi gemi yolculuğundaydılar. Atlas okyanusunda baya bi açılmışlardı. Bir anda gemide bir sarsıntı oldu. EN SON HATIRLANAN GEMİNİN BATIŞIYDI.... SAATLER SONRA BİR ADADA CreatuRE - Noldu yaw..Gemi gemi nerde ? Webmaster - Yaw..Koskoca gemi kayboldu altımızdan mobimag - Batmış olmasın ? CreatuRE - Her neyse 3 kişimiyiz sadece diğerleri nerde ? Kimsin_Sen - Bizi insandan saymıyomısun ? Bambık - Hajı ya noldu ya kafam milyon ya Jamjit - Yaptığım hesaplara göre geminin motorlar bozuldu bi şekildede su aldı mobimag- prof.dr.Jamjit CreatuRE - Şimdi kapışmanın zamanı değil 4 tarafımız da deniz kurtulmamız için bi şansımız yok.. Webmaster - Allam şimdi filmlerlerdeki gibimi olcak gemimi beklicez kaderimiz robinson crouse yemi benzicek mobimag - amannn....Ağzını hayra aç geminin battığını biliyolardır.. Bambık - Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bulmuşlarsa bile geminin etrafını anca ararlar yani şu anda gemiden kimbilir kaç mil uzaktayız ben gemiden dışarı en son baktığımda millerce ötede bile ada yada adacık yoktu Kimsin_Sen - Bozmak gibi olmasınmı bozdun bile Jamjit - Bambık doğru söylüyor.Sadece geminin olduğu yerlere bakarlar.En fazla 1 kaç mil ileriye.. TeTu - Anneciğimmm..Korkuyorumm.... CreatuRE - Bebek gibi ağlama sende TuTu - Korkuyorum bee.. ercan96 - Hakket ya burda kim bilir canavarlarda vardır CreatuRE - ercan sussana sen ya yoksa ömür boyu konuşamıcaksın Jamjit - Tetucuğum canavar diye bişi yok burda en bğyğk hayvan maymundur sanırım galiba mobimag - Neyse artık bi kaç gün bekliyeceğiz.Yanında ateşi olan varmı ateş yakalım bari gece CreatuRE - Alll.... Ercan85 - Bide kendimize cuma bulmayalım biz ya ? Lady_Maniac - Yok artk film çemkmşyoruz burda 1 YIL GEÇER mobimag - Allahııımm...Bi kaç gün demiştimm !! 1 yıl olduu !!!Burda yerleşik hayata geçtik ya 1 yıldır aynı kişilerin suratlarını görmekk yeteerr Webmaster - Fazla dır dır etmede gel şu odunun ucundan tut sanki biz anca geldik alla alla !Ayşesolmaz - AAAA !! ÖRÜMMCEEEKKK CreatuRE - Hala alışamadı 1 yıldır örümceklere mobimag - fobisi varya sende takma ! CreatuRE - niye takcam canımda her sabahh...AAA ! ÖRÜMCEKK diyerek uyanıyo yani ! Kimsin_Sen - Burası ilk geldiğimiz gün ağaçtan başka bişi yoktu şimdi ağaç kemt oldu jamjit - Yakında Turistik mekanda olur burası Ercan85 - Heyyy...Heyy...Buraya gelinn gemi gemiii mobimag - bak ercan dalga geçme kötü olur ![]() ercan85 - Zorummu var benim ya sadece sen kurtulmak istemiyosun burdan ! CreatuRE - hakket ya gemi el sallayın nann... GemiKaptanı - One laa biri el sallıyo bende sallıyayım bariii....Meraba meraba.. GemiKaptanı2 - Efendim kurtarmamız gerekmiyomu GemiKaptanı - Gerekiyo dimi hadi indirin gidelim allalım şunları Webmaster - Geliyoolarrr ![]() ![]() mobimag - Allahım şükür memlekete gidince koyun kescem.. CreatuRE - Ben siteye bağış yapcammm.. Webmaster - tabi tabi bekleriz ne olcak nakit ? kredi kartı geçiyo ![]() CreatuRE - Yok konu bağışlıcaktım ben ama...Sen diyosan kredi kartı olsun GemiKaptanı - Gelin bakalımm...Ne zamandır burdasınız sizz Kimsin_Sen - 1 yıll...dile kolayyy.. GemiKaptanı - bişi değilmiş nese ! Hadi gidelim Bambık - Bide kalcakmıydık ? ERTESİ GÜN BASINN POSTA : Biz bunu söylemiştik...Bunlar bulunacaktı.. CUMHURİYET - Birlik oldular kazandılar..İşte birliğin gücü 1 elin nesi var ordaki 1 düzine insanların sesi var HÜRRİYET - Hür iradeleriyle kazandılar ! MİLLİYET - Gemiden zor kurtuldular hayata tutundular şimdi yaşıyorlar ZAMAN - Allahın izniyle herşey olur ! Kurtuldular işte ! KANAL D - İstediler oldu XXX adlı gemi onları hayata bağladı SHOW - Aç kaldılar bunaldılar kavga ettiler ama kurtuldular ps : KISALTILMIŞTIR UZUNU SIKAR DİYE DÜŞÜNDÜM BENİM BÜTÜN HAKLARI !!
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı Konu CreatuRE tarafından ( 6 Kasım 2007 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Eylül 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | aaa çok komik yaa ama hani ben ![]()
__________________ NE BAKTIN FARKLI MI GELDİM? cin:dile benden ne dilersennnnnnnnn adam:özür dilerim abiiiiii |
| | |
![]() |
| Etiketler: adadalt, gtgeyik, merkeziissiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|