![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | >>Dialoglar<< -Abi maçım var ben çıkıyorum şu konuyu kilitlesene... -abi ya kızlara asılıyorum cevap vermiyorlar banlayayım mı -forumun fonuna jet lee'yi mi yerleştirsek ne dersin? -çok bilen kızlar olmasın abi ya komplekse giriyoruz..sarışınlar yeterli... -uzun boylu kızlar da olmasın ya onlar da komplekse neden oluyor... -forum dövüş vurdu kırdı ağırlıklı olurdu **************************************** -Lan Hakan şu topic'i kilitle -Olmaz olum manita gelcek birazdan forum morum uğraşamam ben -Lan kilitlesene *************************************** -lan olum zuhali,ayçayı bide banuyu banla hemen -neden lan? -sevgilim foruma kayıt oldu -hadi lan yandın sen -olum hadi acele et ayrıca açtığım +18 başlıklarını da kaldır ************************************** -pişşt olum bak iki tane üye kız var topic'leri yüzünden uyarılcak sence hangisi daha güzel??? -olum ne iş banada ayarlasana bitane -ii resimlerine bak seç -bak şu sarışın olan güzel onu ben aliim dierini sen al -okk >>Forum başlıkları<< -knight online'da kazanma taktikleri -kızlar nasıl tavlanır -milletin ağzı burnu nasıl kırılır -yakalanmadan çapkınlık yapma taktikleri -en fiyakalı küfürler -bizim takımdan olmayanlar nasıl aşağılanır -kavga çıkarma yolları -Ofsayt mıydı? (mesaj sayısı:400) -Kızları mıknatıs gibi çeken bir parfüm çıktı!!! (mesaj sayısı:369) -isterseniz kız arkadaşınızı çok uygun fiyata mutlu edeebilirsiniz (mesaj sayısı:450) -evde kalmış çıtır kızlar fan club (mesaj sayısı:600 >> 100 mesaj kızlardan 500 erkeklerden) -Gs g*t oldu!!!!!! (mesaj sayısı :1000 topicte çıkan kavga+argo küfürler yüzünden site kilitlendi) >>site içi oyunlar<< -alttaki kızı banlanmakla tehtid edip cep numarasını al -üstteki kıza çıkma teklifi et kabul etmezse --reepp ver -üstteki üyeyi hangi maça gönderirdiniz ?? -üstteki üyenin sevgilisine sulan >>site içi yarışmalar<< -6 kızı birden idare eden yürekli üyemize bir kız da bizden hediye... -en hızlı kız tavlama yarışması... -en güzel aldatma hikayesini seçiyoruz... >>Smileyler<< -harika sarışın smileysi -yumruk atan smiley -döner tekme atan smiley -laf atan smiley -küfreden smiley -kendini bişey sanan smiley -en büyük bizim takım diyen smiley -maç yapan smiley -çokgüzelbirkızsınbenleçıksana -hakanşükür14 -lan_a.q -topaböylevurulur -bensendendahaerkeğim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ekim 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Ehehhe Saol Dostum... ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 3 Eylül 2008 Bulunduğu yer: Hayaller Şehrinden
Ruh Halim: | gerçekten çok güzel emeğine sağlık gülmekten öldüm
__________________ HayaLsiN GerçekLeşmeN Bi İhtİMaLe KaLmıŞ... ArTık Ne GerçeKLeşMesi BekLeneN Bi HaYaL nE De Bi İhtiMaL KaLDı oRtaDa... |
| | |
![]() |
| Etiketler: erkekler, forumu, yonetseydi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|