![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | -Nasılsın bakalım bugün? -Çok iyi doktor - İyi olmana sevindim - Tabi canım, Napolyona kötü olmak yakışmaz zaten ********************************************** - Gel bakalım evladım - Fazla vaktim yok doktor - Aa neden, nereye gideceksin ki? - Morfeus çağırdı, Nebuccatnezzar'a geri dönmem lazım - ??!! - Tank! bana en yakın çıkışı göster pıhh ******************************************** - Doktor bu elma sizin mi? - Hayır - Peki benim olabilir mi? - Evet - Ama o zaman Mehmet beni döver - Evladım Mehmet neden dövsün seni - Elmayı ısırdım ve bu elma Mehmet'in çünkü - O zaman ona geri ver elmasını - Ama sen, senin olabilir dedin - Öyle derken kimin olduğunu bilmiyodum ama - Hımm. Peki bu kalem sizinmi doktor ? - Evet - Peki benim olabilir mi? - Hayır - Ama o zaman Mehmet sizi döver - Yavrucum Mehmet neden beni dövsün alla alla - Çünkü elmayı masanızda duruyor ve Mehmet şu anda kapıdan sinirli bir şekilde elmasına bakıyor - Nea! Aa Mehmet nasılsın ? - Rööarrrghghh! - Ahh! kulağım,, hayır burun olmaz bırak burnumu, ısırmaa ahh - HArrrgghhh - Kalemi vermeliydiniz doktor - Hayır vermiceaaamm,, ahhh kolumm - Hııarrrghhh!! - Mehmet bu varya senin domatesinide almış - RRÖÖAAAARRGHHH!!! - Bööhhüüüeaa!! *********************************************** - Gel bakalım nasılsın bugün? - İyiyim doktor - Artık kendini civciv sanmıyorsun dimi - O artık eskidendi doktor - Bravo demek iyileştin - Evet iyileştim ve büyüdüm, artık tavık oldum.. - ??!! ********************************************** - Seni son kez uyarıyorum o sopayı bırak çabuk - Ama ben beyzbolcuyum doktor - Ama burası saha değil ve maç yok - Aa top ÇAAATT!!! - Ahh!! kafam - Hımm kan aktı - Bırak kafamı!! - Tadı kötü bence biraz daha pişmeli, değilmi doktor - Ühü.. ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: arasindaki, deli, dialoglar, doktor, ile |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|