![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Sunucu: Mustafa amca 89 yaşında 5 kez evlenmiş.Şuanda dul ve evlenmek istiyor.Buyrun Mustafa amca sizi dinliyoruz. Mustafa Amca: Valla iyi bir karı buluruz diye geldik işte yavrım Sunucu Bu arada telefon hattımızda Mustafa amca için arayan bir izleyicimiz varmış.Buyrun efendim sizi tanıyalım İzleyici: ismim Tayyar bacım. Mustafa amcanın karı aradığını duyduk aradık. Mustafa amca sen nasıl bir şey aramıştın. Sarışın , esmer , rus sen söyle biz göndeririz.Olmazsa mekanımız Laleli gel seç beğen. Sunucu: Kees kees !!, Reklam giriyoruz! ******************************************* Sunucu: Neriman hanım 37 yaşında ve eşinin kendisini aldattığını iddia ediyor. Evet Neriman hanım ne diyeceksiniz bu konuda ? Neriman Hanım: Benim herüfü beni aldatırken ahırda suç üstü yakaladım bacım. Sunucu: Ahırda mı !? Yapacak başka yer mi yoktu ? Neriman Hanım: ee bizim eşşek ahırda kali Sunucu: Keestik ! ********************************************* Sunucu: Osman bey 57 yaşında. 5 yıldır kayıp olan Recai adındaki oğlunu arıyor.Buyrun efendim sizi dinliyoruz. Osman Bey: Evet hanfendü.5 yıldır perişan oldık.Ağlamaktan gözlerimden ameliyat oldım.7 numara gözlük kullanıyorum. Sunucu: Size bir sürprizimiz var Osman bey. Oğlunuzu bulduk ve şuan telefon hattında.Buyrun konuşun. Osman bey: Aloooo oğlım canım oğlım Recai: Alooo, ne haber babişko , ayool gözlük yaapmışııız Osman Bey: hönk! Yok benim çocuğum falan hatta kısırım ben! *********************************************** Sunucu: Şekibe 31 yaşında.Evde kalmış.Kimse onunla evlenmiyor.çok çirkin,zengin olsa hadi neyse diyecez, Allah belanı versin senin şekibe , seninle evlenmek isteyen kerizi biz nerden bulucaz şekiibeee ! Yönetmen: Kestiiiik ! *********************************************** Sunucu: Ercüment bey 46 yaşında. Eşine hergün dayak attığı için eşi onu terketmiş.Evet sizi dinliyoruz. Ercüment Bey: Hayır hanımefendi ben şey.... Sunucu: Suuus! Görüyorsunuz değil mi sayın seyirciler , nasıl da inkar ediyor.Erkeklerin egemen olduğu bu dünyada kadınlar hep işkence görüyor.Evet başka ne diyeceksiniz ? Ercüment Bey: Hanımefendi ben oğlumu... Sunucu: Neeee oğlunu da mı dövüyorsun !? Evet sayın seyirciler bir de utanmadan eşiyle barışmak için bize müracaat edip stüdyoya gelmiş. Ercüment bey: Manyak mısınız siz ya !? Ne barışması !? Ben kayıp olan oğlum için gelmiştim ! Sunucu: hönk! şeeyy bi reklam girsek ! Konu mobimag tarafından (16 Ekim 2007 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: kadinin, programindan, sesi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|