![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 15 Eylül 2007 Bulunduğu yer: osmanie
Ruh Halim: | Cümleten geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik -> işe gelmek için bindiğim dolmuş şoförü (son durağa geldiğimizde sırıtarak) Yahu adam bayrak direği gibi asıldı kaldı , giremiyorsa atın aşağı gitsin -> Bir beşiktaş otobüsü şoförü (orta kapıya sıkışan bir genç için yolcuları söylemi) Millet boş durmuyor yavv -> Çay ocağında peşpeşe cinayet haberi izleyen bir amcanın yorumu Bunlar iyi kesmiyor -> Dükkanda tırnak makasını herkesin içinde deneyen ve kesilmiş tırnağı da tezgaha atan yüce şahsiyet Al abla , kocanın parasına yazık olur diye düşünme , ne de olsa elin oğlu -> Sıhhiye elbise pazarında bir satıcı Bir arkadaşa bakmak yasaktır -> Didimde bir barın girişinde Oğluuummm , eğer biraz daha konuşursan seni çok muhteşem döverim -> Din hocamız Tuvalate bir girdim , adam öyle bir yığmış ki 3 kova su döktüm etki etmedi -> Hocamız (okul tuvaletlerinin kirliliğindne bahsederken) Önden girer arkadan çıkarız , yuvanızı sağlıklı yaparız -> Bursa da bir böcek ilaçlama firmasının vitrinindeki dev yazı Çok Taşakkur ederim -> Hollywood Homicide'de "Fuck you very much" ın muhteşem altyazı çevirisi Çocuklar kapatın şu pencereleri bacaklarımın arasında fırtınalar esiyor -> Bayan coğrafya hocamız Ankaraya gittim , Pazara döneceğim ama Pazarları kapalıyız , Pazartesi gelin -> Bolu'da bir dükkanın camında My president is a maniac , he is an asshole... -> Amerika vatandaşı ingilizce hocamız Yaa eve gideyimde yahoo.com dan bi hotmail'ime bakayım... -> Üniversiteden bir arkadaş Şu ana kadar beni en çok etkileyen film "Altıncı His" , sonunda inanılmaz AAAA oldum ! -> Otobüsteki bir kız Foreign people do not have to enter this tesis -> Kuşadası emekli sandığı plajındaki bir uyarı Gardiyan kapıyı aç ! -> Heybeliada iskelesinde gemiye yetişmek isteyen bir kadın (kapı kapanınca , bağırarak) Argadaşlar siz burda nereye s*çıyonuz ? -> Yoldan geçen sakallı bi amca (Kadıköy adliyesinden temiz kağıdı alacağım sırada , yanımdaki arkadaşa) ...mına koyim teyze kapıyı kırdın ! -> Eskişehirde bir minübüs şoförü (Yaşlı bir teyzenin inerken kapıyı sert kapatması üzerine)
__________________ Kayp bi kızım bn,.Kndmi istiorm ruhm sndn! Nolr getr bna kndmi ruhum.Çk özlüyrm.Uzaklşsmda arada kndmden, olmk istiorm bn ynidn bir bn. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 22 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | Millet boş durmuyor yavv -> Çay ocağında peşpeşe cinayet haberi izleyen bir amcanın yorumu Bunlar iyi kesmiyor -> Dükkanda tırnak makasını herkesin içinde deneyen ve kesilmiş tırnağı da tezgaha atan yüce şahsiyet Oğluuummm , eğer biraz daha konuşursan seni çok muhteşem döverim -> Din hocamız Tuvalate bir girdim , adam öyle bir yığmış ki 3 kova su döktüm etki etmedi -> Hocamız (okul tuvaletlerinin kirliliğindne bahsederken) Çok Taşakkur ederim -> Hollywood Homicide'de "Fuck you very much" ın muhteşem altyazı çevirisi Yaa eve gideyimde yahoo.com dan bi hotmail'ime bakayım... -> Üniversiteden bir arkada ...mına koyim teyze kapıyı kırdın ! -> Eskişehirde bir minübüs şoförü (Yaşlı bir teyzenin inerken kapıyı sert kapatması üzerine)[/quote] ya varya cok saol koptum ya hepsi çok güsel ama bunlar benim favorilerim ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: dumur, eden, sozlerddd |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|