![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | -"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "cagri" filmini izlemeye ne dersin? Cola Turka ve saray krakerlerim de var..." *************************************** Abdullah: -"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi?" Fatma: -"Hayirlisi olsun Abdullah..." **************************************** -"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." -"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." -"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." -"Ayy cok utandim..." ****************************************** -"Hayrunisagül, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik, söyle sen ne dersin?" -"Allah derim Abdülkerem!" -"Elhamdülillah." ******************************************* -"Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, yarin aksam hazirlan da gülhane'de gezelim, birbirimizi taniyalim...." -"Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... Yok. basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava almis olurlar." -"Anladim ben seni." ******************************************** -"Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz. Keske 5 vakit birlikte olsak..." ********************************************* -"Allah seni inandirsin, son kirdigim cevizin bir yarisinda Allah, diger yarisinda Feraye yaziyordu..." -"Oyle mi Nazim?" -"Evet askim, billahi ya..." -"Valla bu iste sanki bi ugursuzluk var ama peki Nazim." -"Askim! Ferayem! Ha?!? Evet, sanki..." ************************************** -"Birer hurma yeseydik beraber?" ***************************************** -"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" -"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami'de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan'a romantizm daim olsun diye dua etmeye gidelim Mücahitcan." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 22 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | yaa ben bi tek şu çağrı filmini izlemeye gidelim cola turka falan da var var ya onu sevdim diğerleri pek güsel diil Konu psikopatKEdi tarafından (29 Eylül 2007 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Member Üyelik tarihi: 6 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: su şehri
Ruh Halim: | Alıntı:
her bayann üstünde uygulanmasıı sakıncalıdırr yni... Konu mobimag tarafından (29 Eylül 2007 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Etiketler: cikma, dini, teklifleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|