![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | -mali getirdiniz mi ? -hangi mali -taramali -ha -nasil silah kacakcisisiniz lan teknik terimleri bilmiyorsunuz daha -haaa o mu onu getirdik.. ama sonra erhan'a verdik -neden lan -saclari kabarmisti ve kiz arkadasiyla bulusacakti.. saclarini taramali diye ona verdik -allah belanizi versin ya ...!!! ***************************************** -Malı getirdin mi? +getirdim sen parayı getirdin mi -getirdim sen beni görmedin bende seni +abi altı üstü su alıcan ne kasıyoruz böyle -ben hep mafya olmak istemişimdir kes sesini iki kişinin içtiği su değildir isteme tamam mı +peki osman abi -osman değil polat de bana +tamam lan sus -su iççen mi ***************************************** -malı getirdiniz mi ? +getirdik abi. -Peki alalım +Necati hadi git bakıyım -oha malı dedik necatiyi değil +tamam abi zaten mal o.Çok mal bi insandır kendisi abim -bi gidin ya ************************************************ -beyler paralar burda malı getirdiniz mi? +abi malları kamyona yüklerken enselenmiş bizim mallar -ee niye geldiniz o zaman +parayı almaya tabi ********************************************* +malı getirdiniz mi ? -buyur abi +kim lan bu -mal abi bakışlarından belli değil mi +bi git yaa...!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler: getirdiniz, mali |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|