![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | TAVUK MU YUMURTADAN ÇIKAR YUMURTA MI TAVUKTAN ?? grasorn : ben size insan mı insan dan çıkar yoksa insan mı insan dan çıkar diye soruyormuyum ? Sormuyorum zaten soruya da benzemiyo fazla bu ama olsun sormadım ercan85 İşe alınma sorusu galiba bu ısparta ünv. bilgisayar programcılığı bölümünü bitirdim ingilizcem iyidir ![]() CreatuRE : Tavuk ney ![]() Jamjit : İkisi de birbirinden çıkar GAMSEE : Yirim ben o tavuğuuu yiriimmm webmaster : Her ikiside saygı çerçevesi içinde birbirinden çıkıyorsa böyle bir soruya gerek yoktur aysesolmaz : Kesin öss de çıkar bu soru ![]() seçkin : Başlarım lan tavuğuna asna : Aman hangisi hangisinden çıkarsa çıksın yaklaştırmayın beni onlara kuş gribi filan ölürüm kalırım bi yerde ![]() Pinklady_07 : aslında ben konuyu başka biyere çekmek isitiyodum(yaratılış mucizesi) ama neyse mobimag : ben yumurtlucam şimdi ne diyon bea ![]() ![]() ![]() Konu mobimag tarafından (24 Eylül 2007 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: geyik, gtgt, merkezi, sordukltlt, uyelerine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|