![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | calis allah calis saat gecenin onu olmus patron saat dokuza mesai koymus hem zaten bulamam bu saatte dolmus ne gidicem lan eve yatarim ben ofiste leventte deli gibi trafik zaten evde de sular kesik yarin sabah erkenden isbasi ne gidecem lan eve yatarim ben ofiste saat olmus neredeyse yirmibir ışıklar bile sonmus ofiste bir bir eve gidisim en az on bir ne gidicem lan eve yatarim ben ofiste ofis bir mekandir, bilene bir guzel ev gece ne cin olur, ne cuce ne bir dev acarim tum isIklari, sanki kusum kumeste ne gidecem lan eve yatarim ben ofiste fazla mesai falan yok bizim sirkette lakin belese aksam yemegi verilmekte toplanti odasinda da plazma tv mis gibi ne gidecem lan eve yatarim ben ofiste mudurun odasinda deriden bi kanepe gerci biraz dar ama ederim artik idare kahve makinasi da olacakti bi yerde ne gidecem lan eve yatarim ben ofiste ne guzel otobusumuzdun sen 500t guzergahinin uzunlugu 62 kilometre oksijensiz solunumu ogrendim senin icinde ne gidicem lan eve yatarim ben ofiste telefon calar tam da cikma vaktinde patron emir verir,basliycam boyle ise be taksim,nisantasi fikir fikir kaynarken bu saatte ne isim var lan ofiste,basar giderim ben evime ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 10 Eylül 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | güzel paylasım ellerine sağlık ne gidicem lan eve yatarm ben ofiste hasu
__________________ UNUTMA UNUTTUĞUN KİŞİLER SENİ UNUTMAMIŞ OLABİLİRLER |
| | |
![]() |
| Etiketler: eden, iscinin, isyan, siir, yazdii |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|