![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Videolar Kahkaha attıran komik videolar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Administrator | İşte laikliğin ne demek olduğunu kavrayamamışların başında gelen bu kişilik, Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanıdır. Üstelik Cumhuriyet'in temel değişmez niteliklerinden biri laiklik ilkesi iken. Egemenliğin kayıtsız şartsız Allah (c.c) ye ait olduğu kesin, fakat Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir" sözünü bu şekilde değiştirerek ona karşı bir tutum içine girenler kendilerinden utanmalıdır.
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol Konu mobimag tarafından ( 9 Mayıs 2007 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | | ||||
| | #2 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | puhahaha ark lar bu videoyu bölüm yetkilisi olaraktan sitemizin en enn enn GEYİK videosu ilan ediorum müslümandan laik olmazmış buna çok güldüm hayatımda izlediim en komik videolardan diebilirim saoll nurettin ama galiba pek sayın (!) başbakana bi örnek göstermek gerek örnek olarak kendisinin islama layık göremediği (!) insanların katıldığı cumhuriyet mitinginden bi resim koymak istiorum![]() buyrun sayın (!) başbakan size sadece ve sadece kendi tanrılarının kullarını göstermek istedim hem tanrısının hem de üstündekilerinin kulu olan bi insan resmi görmek isterseniz videoyu izlein orda çok güzel örneklenmiş Konu mobimag tarafından ( 9 Mayıs 2007 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Mart 2007 Bulunduğu yer: ESK.
Ruh Halim: | şu mitingdeki coşkuya güseliiğe bi bakın yha bu kareler gören bi insna hala ansı ya müslüman ya laik dio anlamıyorumm????
__________________ ...Kendini Melek Sananların Hepsi Cani... |
| | |
![]() |
| Etiketler: agzindan, basbakanin, cikan, laikquot, musluman, olacaksin, quotya, sozler, urkutucu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|