![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Videolar Kahkaha attıran komik videolar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | almanyanın kobra takibine taş çıkaran görüntüler yer istanbul araç sahibi??? Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] sakın denemeyin profösyönellerin işi bu.....
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | okadar aksiyonlu değildi yaw..
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | subaruyla hiçde yapılmıcak hareketler deyil zaten bunlar.bu araca göre az bile.zaten araç yere en az 260 hp basıyo ve gaza dokunduhu gibi her aradan geciyo.subaru kullanan birine göre bence hiçde iyi deyil.paylaşım için teşekkürler.
__________________ arTık siyaH beyaZ biR hayaT YaşıyoRum benDen renkLi ifadeLer bekLemeyin . . . |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member | aynen öyle beygir yani sıradan araç gibi deyil gaza ne kadar düşük devirde basarsa bassın çok cabuk tepki veriyo.ayrıca 4*4 0/100 hızlanmaları genelde 5,2 sn.diyer araçlara göre avantajı çok onu anlatmak istedim![]()
__________________ arTık siyaH beyaZ biR hayaT YaşıyoRum benDen renkLi ifadeLer bekLemeyin . . . Konu By_ErcaN tarafından (19 Eylül 2008 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.. |
| | |