![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Videolar Kahkaha attıran komik videolar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: 31500
Ruh Halim: | Resmen benim 1 kız için yaptıklarımı ve yasadıklarımı anlatıyor.Ama kimseye tavsiye etmem değmez ben pişmanım...Bu Klip,i bayaaaaa çokkkk izledim. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ TEK BİR DOST,TEK BİR KARDEŞ SEÇ KENDİNE HAYATI PAYLAŞ OLSUN SIRDAŞ,SAVAŞ HAYATTA GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIRTINI YASLA. (((( YIK HADİ BAŞTANN )))) Konu alles vorbei tarafından (10 Ağustos 2008 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | hııı evet ama klip yok ortalıkta bende yine koydum ![]() ![]()
__________________ TEK BİR DOST,TEK BİR KARDEŞ SEÇ KENDİNE HAYATI PAYLAŞ OLSUN SIRDAŞ,SAVAŞ HAYATTA GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIRTINI YASLA. (((( YIK HADİ BAŞTANN )))) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 10 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | Ah ah çok ilginç yapımız var;aşıkken birinden hoşlanıyorken tüm fedakarlıkları yaparız,maddi manevi engel yoktur herşey aşk sevgi için deriz,sonuçta kalp farklı atıyor vs vs,ama bi ilişkimiz yokken veya yeni bitmişken veya sallantıdaysa verilecek mesaj belli''1 kıza değmez abi yapma etme'' bi diğeri''aşk yok abi zaten boşver ya bak dalgana'' son diğeri ''kızlara değmez abi zaten'' ![]() Sonunda kaybediceğinizi de bilseniz karşınızdakinden sevginizi ilginizi esirgemeyin yarın ilişki bittiğinde keşke daha fazla fedakarlık yapsaydım dememek için,son pişmanlık fayda etmiyor maalesef...' |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | ya barışmak diye bir niyetim olsa.bu lafları zaten demezdim . hakkaten sevdim inkar etmiyorum fakat bu sefer gerçekten bu kıza değmez.yani yaptıklarım.gerçekten bu kıza değmez onun için bunları yazdım.yoksa neden yazayımki.Finish çizgisi göründü yaneee ![]() ![]()
__________________ TEK BİR DOST,TEK BİR KARDEŞ SEÇ KENDİNE HAYATI PAYLAŞ OLSUN SIRDAŞ,SAVAŞ HAYATTA GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIRTINI YASLA. (((( YIK HADİ BAŞTANN )))) |
| | |
| | #9 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
evet bu kız gibi değilsin.bu kızdan daha akıllı,daha terbiyeli olabilirsin ama bu kız kadar cok sevemedin.keşke bu kız gibi olsaydın.ozaman herşey cok daha farklı olurdu.pişamanlık konusuna gelince.ben yaptıklarımı ve yapacaklarımı söylemiyorum.sadece ,artık boşuna yaptığımı düşünüyorum.yani düşüünüyorumda,belki daha katı olsaydım gerçekten severdin...
__________________ TEK BİR DOST,TEK BİR KARDEŞ SEÇ KENDİNE HAYATI PAYLAŞ OLSUN SIRDAŞ,SAVAŞ HAYATTA GÖZÜNÜ KIRPMADAN SIRTINI YASLA. (((( YIK HADİ BAŞTANN )))) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |