![]() |
| ||||||||
| Geyik Videolar Kahkaha attıran komik videolar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | arkadaslar kadın ve erkek arasındaki en onemli fark sinirlenişleri ve bunun ne kadar sürdüğüdür işte bu farkı size göstericem şimdi ![]() Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Konu ~ ŞiRiNE ~ tarafından (06-06-2008 Saat 07:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | dur yha az önce yoqtu prdn yada vrdıoda bn grmedmm bgn ii diilmde heh doruu valaa ![]() saol
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN Konu hllbsr tarafından (06-06-2008 Saat 07:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | ewt çok dogru yaws annem sinirlenince de hiç geçmezzzzzzzz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | arka arkaya msn titreşimi almış gibi oldum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: erkek, kadin, sinirlenirse |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|