![]() |
| | #1 (permalink) | ||||
| Super Moderator | Lise 1 de iken çektiğim kısacık bir video tamamen doğaçlama güzelliği de orda ![]() İyi seyirler
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bu dizii çok seferdim ama bitti şarkının içine ettiler zaten ne geçiosunus ya önlerinden ne güsel şarkı sölüolar dimi apizim?ben orda olsaydım önümden geçenlerin saçını başını yolardımXD |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | ya şarkı ya da türkü neyse onun tamamını söyleyeceklerdi ben de kameramanım burada bi başladılar şarkıya 3 erkek de sözleşmiş gibi aynı anda aynı şeyi söyleyerek daldılar sahneye ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | hehe tam makara ![]() keşke daha uzun olsaydı ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | doğumgünü kutlamalarımız da ayrı bir manyaklıkla geçiyor üzerinden bi süre geçsin onları da atarım nete ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: cemberimde, gul, oya |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|