![]() |
| ||||||||
| Genel Kültür Kendinizi geliştirmeye ne dersiniz ?? Bu bölüm tam size göre ;) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | insan vücudunda bulunan bütün damarların birleşimiyle dünyayı 4 kere çevirebilecek uzunluktaymış nasıl di mi şaşırtıcı bi durum |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | hadiya çok ilginçmiş bak çok şaşırdım sen şakamı yapıyorsun yoksa bu konuyu ciddi olarak mı açtın bu çok basit bi bilgi![]()
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | ilk duyan herkese ilginç gelir normal bişey ezme kızı devilish ayrıca nikindeki sayı yaşıysa o senin ablan ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | evet ilginç ama bu bilgiyi genelde herkes biliyodur bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ![]()
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | ikna olacaksın len diye dövdüler galiba ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | kasnıtlanajaq ne farki metresini ölç dünyanın çapı ortalama olaraq belli saten xD he bi kaç santim uzun veya kısa gelirse onuda başımısa kakma xD
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem |
| | |
![]() |
| Tags: biliyor, muydunuz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|