![]() |
| ||||||||
| Genel Kültür Kendinizi geliştirmeye ne dersiniz ?? Bu bölüm tam size göre ;) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Eveeeet arkadaşlar nette dolanırken bulduğum bir güncel bilgiyi sizlere aktarmak istedim.Hemen hergün duyduğumuz ve ''yazdığımız''zuhahah ve puhahah kelimeleri nereden yaşamımıza geliyor?Bu sözcükler uydurma birer gülüşden ibaret değil yalnızca..bir tarihçeleri var!evet evet yanlış okumadınız bu devirsel sözcüklerin tarihçeleri var.Bunu 1999 yılında araştırmaya başlayan Oxford Unıversty uzuunn araştırmalar sonucu akıl almaz sonuçlar elde etti. ZUHAHA VE PUHAHA'nın birer kabile olduklarını ! !M.Ö 70 yılında;dünyanın çeşitli bölgelerinde hüküm süren bu iki kabile aynı anda yıkıldı..Ne zaman kuruldukları ise bilinmiyor. Oxford Unıversty bu iki kabilenin sürekli birbirleriyle bir çekişme içerisinde olduğunu söylüyor ve nedenini de stratejik konumlarına bağlıyor. Tarihi m.ö 200'lere dayanan belgelere bakılarak iki kabile arasında geçen savaş öncesi diyaloglar iki kabilenin yıldızının neden hiç barışmadığını delile eder nitelikte.. ------>>>Cümleler 8 dilbilimci tarafından iki yılda tercüme edilmiştir.Olay balık tutarken karşılaşan iki farklı kabile üyesi arasında gerçekleşmiştir.. -Slm Zuhahalı -Slmda benim mekanda balık tutuyon ne iş? -Yok be kardeş ben sen yokken yerini tutuyodum -Zuhahahhahah güleyim baari..sen kimi kandırion len kanı bozuk puhahalı -Puhahahah asıl ben güleyim.. {Burda geçen Zuhahah ve puhahah sözcükleri kabilelerin ''geleneklerinden dolayıdır, kızgın halde konuşurken cümllerin başına Zuhahah ve Puhahah kelimeleri koyuyorlar.Günümüzde uygulanan +18 uyarısını taaaa ne zaman icadeddiklerini görüoruzz..yaani bizim gibi***la duydunuz mu?bizim maho gay olmuş zuhahahahah***gibi deil nietleri..} -Puhahah yeter uleyyn gel buraya puhahahahhahahaha! ! ! ! ! -Neee puhahahahah mıı??ulan sen bana nası...heytttt zuhahaaaaaaaaa -Puhahahah -Zuhahahaha ----->>Bundan sonra olayın nasıl geliştiği bilinmiyor iki kişi arasında, ama iki kabilenin birbirine düşmanlığı böyle basit bir olaydan başlıyor.Birbiriyle savaşmaya başlayan iki kabile arasındaki savaş, Muhahalara ve Kumahalara kadar sıçrıyor ama bu saydığımız kabileler Puhahaha ve Zuhahahalar kadar bilinmiyor. Dip Not:Oxford'un yaptığı araştırmalara göre bu kandaş kabilelerin dağılışları ve haritalarını eklentide veriyorum üstelik bu sözcüklerin bugünkü (gülme) anlamını kazanışını da...[Türk askerleri bu sesleri duyarak ağızlarını kocaman açıp o yönü göstererek ZUHAHAH VE PUHAHAHA
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır Konu zoe tarafından (02-19-2008 Saat 12:40 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ifade ekledim:D |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ⓞⓡⓓⓐⓝ
Ruh Halim: | paylaşm için saol puhaha ![]()
__________________ æ αткη l ¢єнєηηємм∂є αтєşιηℓє кανυя вιzι кαяαкαятαℓ ......................●ιηвαℓαη¢є∂● .......... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bilmiyorduk ogrenmiş olduk saol....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Ben de "Zihenneee" liyim zaten biraz da "Ehuhe"lik var ama
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: |
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | Zenne ne demek bilmiyorum valla ![]() hihiuW'un neresindensin sen ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | thank you muhahahahha ve puhahahah
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: biliyor, geldigini, kelimelerinin, muydunuz, nerden, puhahah, zuhahah |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|