![]() |
| ||||||||
| Genel Kültür Kendinizi geliştirmeye ne dersiniz ?? Bu bölüm tam size göre ;) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Listenin ilk 10 sırasındaki kulüpler şöyle; 1- Real Madrid: 202 milyon sterlin 2- Barcelona: 179 milyon sterlin 3- Juventus: 173 milyon sterlin 4- Man Utd: 167 milyon sterlin 5- AC Milan: 165 milyon sterlin 6- Chelsea: 152 milyon sterlin 7- İnter Milan: 142 milyon sterlin 8- Bayern Münih: 141 milyon sterlin 9- Arsenal: 133 milyon sterlin 10- Liverpool: 121 milyon sterlin
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | ilk 100 de ama nerede bilmiyorum
__________________ 26 sına kadar yokum. Site size emanet Konuşmakla varılır hedefe, gayret! Etki-tepki, iteler yetki . Ve reddi terket yetti. Artık artı konulur, ve yaşama eksi silinir. Her gününde nötr olur ve darısı başına denilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | fenerbahce 40 ile 1 arası ama kac bilmiyorum ama gun gelecek fenerbahce birinci sıraya girecek...
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: dunyanin, kulupleri, zengin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|