![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Genel Kültür Kendinizi geliştirmeye ne dersiniz ?? Bu bölüm tam size göre ;) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Türkiye'de Resmi Kayitlara Geçmiş En Uzun Soyadi 'ayyildizli Kirmizi Bayrak Taşiyan Kahramanoğlu'dur. Bir Futbolcu Topa Her Kafa Vuruşunda, Beyninde 1000 Hücre öldürür Güneş, Isi Verdikçe Küçülür Antik Yunan'da Doğmak Ve ölmek Yasalara Aykiridir Medine'deki Hz. Muhammed Camii, 30 Futbol Alani Büyüklüğündedir. 2000 Mermer Sütunu, Bir Asansörü, Açilabilir Bir Açtisi Vardir. Dünyadaki En Büyük Air-condition Sistemine Sahiptir. Ahtapotun Duygulari, Renkleriyle Belli Olur. Beyaz Korkuyu, Kirmizi Sakinliği Ifade Eder. Bir Karinca Yuvasina Günde 2400 Böcek Taşir. Dört Satir Okuduğunuzda Dünyada, 40 Insan Ve 700 Milyon Karinca Doğmakta, 30 Insan Ve 500 Milyon Karinca ölmektedir. Kita Isimlerinin Hepsi Ayni Harfle Başlayip, Ayni Harle Biter. Eşekler Tarafindam çiftelenerek ölenlerin Sayisi, Uçak Kazasinda ölenlerin Sayisindan Daha Fazladir. Bir Dolunayin Görülmediği Tek Ay 1865 şubat'tir. 17 şubat 1935'te Istanbul'da Kartopu Oynamak Yasaklanmiştir Sadece Dişi Sivrisinekler Isirir. Bilardo Topu, Sikiştirilmiş Kağittan Yapilir Konya, Hollanda'dan Büyüktür. Bir Okyanusun En Derin Yerinde, Demir Bir Topun Dibe çökmesi Bir Saatten Fazla Sürer. Bir Kilo Limonda, Bir Kilo çilekten Daha Fazla şeker Vardir. Inciler, Sirkede Erir.
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | vaybe ne ilginç şeyler varmıs mesala karınca gibi..
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: bilinenler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|