![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Genel Kültür Kendinizi geliştirmeye ne dersiniz ?? Bu bölüm tam size göre ;) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Lütfen yarışmamıza katılmak isteyenler buraya başvursun ![]() bu yarışmaya katılım ayın 7 sına kadardır yarışma şöyle olacak; önce kura yapılacak kurada atıyorum güldenız ile derdo çıktı onlara bir saat verilecek o saatte soruları sorulacak ilk önce cevap veren bir üst tura çıkacak.mesela örnek; derdo------güldenız tarih:08/02/2008 saat:15:00 soru:titanic kaç yılında battı ilk cevap derdo dan geldi cevap:1912 cevap doğru o zaman derdo güldenız i elemiş olup bir üst tura çıkmış oluyor BU KADAR BASİT ![]() KATILANLAR 1-ercan96 2-güldenız 3-derdo 4-zzBURCUzz 5-gözde96 6-karahilal 7-djtalha NOT:Bu yarışma için herkese belli bir saat verilecektir eşleşenler o anda verilen sorulara cevap vereceklerdir NOT2:katılım kişi sayısı 8 olana kadar süre uzatılmıştır
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler Konu ercan96 tarafından (02-06-2008 Saat 11:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
Ruh Halim: | başka katılan yok mu arkadaşlar ben bu yarışmaya ilgi olacağını düşünmüştüm
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | yaw ercan ben katılmak istiyorum ama sorun cıkıyor o yuzden katılamıyorum bana yardımcı olsan sevinirim....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | sorun ne derdo söyle hemen yapalım
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | sorun bu diyorki sizin bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor aşagıdaki sebeplerden birini rolu olabilir... 1-başka bir uyenin yazmıs oldugu mesajı değiştirmek yada yönetici panelini kulanmak istiyorsunuz.. 2-mesaj yazmak istediyseniz eger üyeliğiniz yasaklanmıs yada üyeliğinizin aktifleştirlmesi gerekebilir... surekli bu sorun karsıma cıkıyor ben anlamadım...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | ben nasıl katıldımki bişey anlamadım şimdi gercektende be bu yarısmaya katıldımmı...
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | evet katılım için mesajlar buraya orada sadece bilgi var ve orası kapalı yorum yazılmazxknight katılmak istiyorsan katılmak istiyorum yaz ![]()
| | |
![]() |
| Tags: genel, kultur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|