![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forumla 1 Alonso, Raikkonen, Massa, Button, Coulthard... Daha ne olsun ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | McLaren Mercedes'e verilen tarihi cezanın ardından bir skandal daha patlak verdi. 9.11.2007 Formula 1’de Ferrari’nin teknik bilgilerini çalmakla suçlanan McLaren Mercedes’e verilen 100 milyon Dolar’lık tarihi cezanın ardından bir skandal daha patlak verdi. Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu, bu kez Renault Takımı’nı 2006 Eylül-2007 Ekim tarihleri arasında McLaren’e ait olan gizli bilgilerini yasa dışı yollardan elde ettiği iddiasından dolayı 6 Aralık tarihinde ifade vermeye çağırdı.
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | mclaren taklalara geldi 100 milyon dolar cezzaaa
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: |
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | takımlar birbirinin bilgilerini çalıolar ne alemse..dedigin gibi burayada pislik bulaştırdılar artık her takımda köstebek var..
| |
![]() |
| Tags: f1de, skandal, yine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|