![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forumla 1 Alonso, Raikkonen, Massa, Button, Coulthard... Daha ne olsun ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Formula 1'de McLaren Mercedes'in gizli belgelerini yasadışı yollardan elde ettiği suçlamasıyla 6 Aralık'ta Uluslararası Otomobil Federasyonu'na ifade verecek olan Renault'dan ilginç açıklama... 10.11.2007 Formula 1’de McLaren Mercedes’in gizli belgelerini yasadışı yollardan elde ettiği suçlamasıyla 6 Aralık’ta Uluslararası Otomobil Federasyonu’na ifade verecek olan Renault’dan ilginç açıklama... Fransız ekibi, teknik bilgileri geçtiğimiz Eylül ayında takımlarına katılan McLaren’in eski mühendisi Phil Mackereth’in bir disket içinde getirdiğini açıkladı. Renault’nun konuyla ilgili olarak Mackereth’i açığa aldığı iddia edildi.
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | saol mesut
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| |
![]() |
| Tags: renualtdan, skandala, yanit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|