![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Yarışmaları Üyeler arası yarışmalara ne dersiniz ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Amazon ormanlarına tatile çıkıyorsunuz. Ormanda gezerken birden kendinizi yamyamların arasında buluyorsunuz. Yamyamlar sizi öldürüp, derinizi yüzüp yiyecekler. Kabile başkanı sizi yanına çağırıyor ve diyor ki; Bana birşey söyle,Eğer söylediğin şey DOĞRU olursa, seni ASARAK öldüreceğim.Eğer söylediğin şey YANLIŞ olursa, seni KESEREK öldüreceğim. ( mesela bugün hava yağmurlu dediniz eğer yağmurluysa yani doğruysa sizi asarak öldürecek eğer yağmurlu değilse yanlışsa sizi keserek öldürecek ) Ama siz öyle bişey söylemelisiniz ki ölmekten kurtulun. Türkiye'ye geri dönün. hatta kabile başkanı söz vermiş. Sizi kendi özel uçağıyla gönderecekmiş. ![]() NE SÖYLEMELİSİNİZ ??????????? ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Antalya
Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts | 82 Yıl sonra Adaya Göktaşı Göktaşı Düşeceğini Ve Adanın Tümden Haritalardan Yok Olacağını söylerim..eee?? Yalanmı ?? Gerçekmi ?? Kimin umrunda..Bekleyelim Görelim..Benim hiiiiiç acelem yok.. ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ilginç yaklaşım arkadaşım sağol ama doğru cevap bu değil ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | beni keserseniz öleceğim olcaktı çünkü bu kelime doğru olunca asıyolardı astılarmı bu yanlış bi kelime olcak yani hem yanlış hem de doğru.....bumu hocam...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | seninkine benzemiyorki...sen kesmeyecek demişsin ben kesecek demişim ve ben yorumunu da yapmısım...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: biraz, evet, geyikler, kafa, sevgili, simdi, yoralim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|