![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | hani su ilçe-il-ülke yönetimi secimlerinde bir cok vaatler duyarız ve hiç biri gerceklesmez yaaa ![]() ![]() işte smdi sıra sizdeee üstelik ilçe için degil..il için degil..ülke için dgl..dünya hakimiyeti için yarısıyoruz.. hepimiz adayız..bakalım hangimiz dünya hakimiyetini ele gecirmek için neler vaat edecek.. ee ben baslayayım barii:canlarım eger beni secersenizz savasları durduracagım hattaaa savas kelimesini yasaklayacagım buyrun sıra sizdeeee |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Dünyanın yeni adı izmiristan olacak Deniz suyu tuzlu olmayacak hassas gözler de suyun altında açılabilecek Fabrikanın izinsiz dağaya saçtığı atıklar bir boruda taplanacak o borunun ucu patronun k*çına girecek sigara - alkol yasak meyve suyu için şimdilik bu kadar ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | anne dırdırına son ! artık havalar sıcak olmiycak ! öss biticek herkez istediği liseye giricek puan falana bakmıycaklar ! ev ödevleri kalkıcak ! ![]() aklıma bukar geldi![]()
__________________ ...hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa...beklemeden giderim kalbim git diyorsa... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | eger beni secerseniz hepinize marsta bir ev alacagım ve gıdış gelıslerını kolaylaştıracagım ![]()
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | ee? burada kim takılacak ben boş boş 2005 in konularını okurum artık ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: EsKiPüsKüŞeHiR naMı deĞEr (eskişehir.)
Ruh Halim: | beni seçerseniz bütün üyeLere 7 yıLldıslı bi otelde tanışma tatili ayarlıycam masrafLar benden .))) herkes bulundukları şehirlerden özeL jetlerle aLınacak.) isteyen istedii kadar tatİl yapabileceK ![]() |
| | |