![]() |
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: bursa afyon arası
Ruh Halim: | daha önce açıldı mı bilmiorum yeniyim açıldısa kusura bakmaın ![]() burdada üstteki üye ile nereye gitmek istersiniz onu yazalım açık ve net ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | peküü senle nere gidim ben yaww tanımıom bilenem ama tmm.madagaskara gidelümmü?![]()
__________________ GİTME!!! Toplum tuzlu su gibidir. Yüzmesi rahat yutması zordur. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | bursa afyon arası sıkmıştır denizli acıpayam arasına gidelim veli agaya başlık parası bulalım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | konserleri sevmiyorum her gittiğimde kavga çıkıyor izleyicinin kültür ortalaması daha yüksek bi yer olsa ? Tiyatro gibi
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | sarin bi yer olsun da ka-faa geceyi nerde geçiriyon sen parkta mı ?
| | |