![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | örnekle açıkliim ![]() Dayakcell Dayak mı yemek istiyorsunuz o zaman etrafa bulaşmadan, huysuzluk çıkarmadan beni dövsene yazin 1111 'e gönderin isteğiniz hemen oluversin... ![]() ![]() işte bole kendimiz uydurcaz |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: bursa afyon arası
Ruh Halim: | sefkilinisi özlediniz ve çok mu uzağınızda dert etmein hemen isim soisim adres i aralarda boşluk bırakıp 3214 e yollaın özleminiz sona ersin sefkililerin buluşma noktası HasretCell : ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | BeCELL kolestrol, kalp krizi riskiniz mi var numara yazmadan boş mesaj yollayın omega 3-6-9 ların gelmesini bekleyin daha çok beklersiniz ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | beyincell beyinsel problemlerinizx mi var, hep geri zekalı die asağılanıomusunuz ozamn 3131 e beyin yaz gonder en kral bynler cebine glsinn ![]() ![]() ![]()
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | turşu mu yapmak istiosunuz ama yapamayı mı bilmiosunuz o zman bu tarife tam size gore tursu yaz 3232 e gonder anında tursu paketi cebine gelsin hadi ii tursu yapmalar ![]() ![]() ![]() |
| | |