![]() |
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: heryer
Ruh Halim: | arkadaşlar bütün gömmek istediklerinizi buraa gömebilirsiniz içiniz rahat olsun burdan hiçbişi hortlamasssss![]()
__________________ !n+!har san<ısı |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | bütün sinekleriiii öff mahvettiler
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | bizim eğitim hocasını gömmek istiom bide ismi lasm diil X isimli mdr yardmcısı var bi tane onuda onun yanuna.hatta ben bu eğtm sistemini gömebilirmyim??? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | etraftaki çöpleri gömeyim bari ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İST
Ruh Halim: | bütün insanlari bende dahil![]()
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |