![]() |
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | arkadaşlar yeni bi oyun buldum ![]() ben size bi karikatür vericem içindeki konuşma balonlarını silip karakterleri kendi yaratıcılıklarınızla konuşturacaksınız anlaştık mı ![]() şimdik şöyle oluyor ![]() mesela bu orijinal karikatürümüz ![]() ![]() ben size bu karikatürü bilgisayarıma kaydedip paintte konuşmaları silerek tekrar sunuyorum... ![]() ![]() ve siz de son resmi bilgisayarınıza kaydedip,resmi paintle birikte açıp konuşmalarınızı uygun yerlere yazarak Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] sitesinden upload edip bizimle paylaşıyorsunuz ![]() eğer beğenirseniz haftada 1 karikatür olarak devam ettirebiliriz ![]() umarım seversiniz
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (07-07-2008 Saat 12:13 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | bakalım hatta ben başliim ![]() ![]() gibi ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | zor geldi di mi üşengeç geyikler sizi ![]() ![]() ![]() hadi bakiim uğraşın biraz paintiniz gelişsin ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |