![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: bilgisayarım
Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts | şimdi biri bnm pc ye hakeret edeck biri bnm pcme hakeret edene hakeret edecek oyun böle sürecek herkez 10 kere tekrar hakeret edebilir Konu pc_manyagı tarafından (06-26-2008 Saat 11:16 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: error 404 |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | senin bluetoothun 3 metreden öteye sinyal gönderemez yoksa HDD 7200 devir yazıyordur ama 3000 den fazla dönmüyordur (ya bilgisayara nasıl hakaret edilir ki )
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | senin bilgisayara overclock yapsak celeron 133 Mhz hızında çalışır ![]() sevmeye başladım bu olayı ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: edelim, hakeret, sine, usstekinin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|