![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Bir süreligine kapalı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | arkadaşlar üstteki üye bir şey söyleyecek ve sizde ona bir cevap vereceksiniz birde sizden sonrakine bir şey söyleyeceksiniz hadi kolay gelsin.... örnek: _ şu an çay içiyorum desem _afiyet olsun derim yada zıkkım olsun derim gibi HADİ İLK SORUM GELİYOO Bİ BİSKIREM VERSEMM.....
__________________ Bn ıMsa adMaıı biiiMiormm parMaq basSm oLar mı ?!? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: sinop
Ruh Halim: | burası serin buyur gel derim ![]() benim kpss çalışmam gerekio desem...
__________________ gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma.. yolcuyuz hayatta,sen gel otur yanıma...... //ѕєηι ιçєяєη мαѕαℓℓαяıм αηℓαтıℓα¢αк кα∂αя кıѕα ∂єğιℓℓєя//// |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | hllbsr sen odanı toplamaya basla bakimm bebem sende matemetik çalış önce uzarsa kpss ye de gerek kalmaz zate yaa ama bnm de kpss çalışmam lazım desem ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: sinop
Ruh Halim: | burda oturcana git topla derim ![]() denizi özledim desem (su birikintisi olan deniz ![]()
__________________ gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma.. yolcuyuz hayatta,sen gel otur yanıma...... //ѕєηι ιçєяєη мαѕαℓℓαяıм αηℓαтıℓα¢αк кα∂αя кıѕα ∂єğιℓℓєя//// |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | bebem atla gel bana derim yada sık dişini eylüle az kaldı ![]() birini özledim desem
| | |
![]() |
| Tags: ben, dersiniz, desem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|