![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Forum Oyunları Tekrar Açık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | bu oyunda üstteki üyenin kendisine 100 üzeriden puan veriyoruz ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | geçmişsin işte bırakmamış seni sınıfta benden de bi 100 ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ne Yerdeyim Ne Gökteyim Bir Garip Seherdeyim
Ruh Halim: | 70 vereyim konuyu açtığın için onun dışında puan vericek herhangi bir şeyini bilmiyoprum
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | aramıza yeni katıldığı için 100 veriyorum ![]()
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | bu ne bonkörlüktür böyle barış güvercini hoşuma gitti 73 vereyim bari ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | 45 yeter mi ![]() ![]() ![]() notum kıttır da ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: kendisine, puan, usttekinin, verin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|