![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | eet istiodunuz yazın burda ama kötü söz olmasın ![]()
__________________ inadına ===>GFB<=== |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | önce birisinin bana sataşması lazım ona göre yazacam çünkü ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | muaahhh bu ne bee
__________________ inadına ===>GFB<=== |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | sana önce ders verelim bu diss değil dize nasıl yapılır merak ediyorsan bi ara gel bize ya da burada başlayayım gireyim söze öyle saldıracaksın ki kaçmak için alacak vize ilhamsız bu kadar oluyor
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: buraya, dissler, hadi, yazilsind |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|