![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Forum Oyunları Bir süreligine kapalı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Arklar bu oyun aklıma paranoyak.kuqla sayesinde geldi yani ondan esinlendim oyun şu :Herkess derdini sıkıntısını yazıcak ve alttaki uye de ona yardım edecek ona güzin ablalık edecek ama kendisi de bi derdini yazacak dertsiz cvp verilmeyecek (kendimi siyasetçi gibi hissettim nedense ) ![]() ![]() ilk ben başlıyorum öhüm öhüm ![]() ahhh ahh çook stresliim stresimi nası azaltabilirim güzin abla ya da güzin abi ![]() şimdi bana cvp yazıllacak ve cvbı yazan da bi derdini solicek okk ![]() Hadi kolay gelsinn ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | stresli oldugu dusundugun surece stersli olursun bir derdi en iyi cozmenin yolu dermanını bulmak için cabalamaktır...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member | benım sorunum bı oncekı ılıskımde cok buyuk bı hayal kırıklıgına ugradım ben aldatıldım.bu ılıskmdedee onun etkısı uzermdee cok paranoyaklık yabıorumm. hersefrnde bu yusden kavga edıoruzz . bana bi çare ![]()
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | hmmmm ilginç bi durmmmm şimdi bole bişeyi yaşaman normaldir çnku baya sarsılmıssındır bunu sewgiline de anlat eski ilişkimde bole bole oldu oyzden ben paranoyaklastım de eer dediysen ve sevgilin hala seni anlamıosa o zam unut gitsin ![]() yaa ben aşık oldumm acaba aşk acısı fln yasarmıım hiç yasamadım ama yasamaktan korkuorum ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | yani bu mudur teselliye bak yaa ![]() yasamam inş hıh tmm her zaman sewgilim olmadı ama arkadasımdı olsun |
| | |
![]() |
| Tags: dok, icini, oyunuu, yavrum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|