![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | Trafik polisi Temel sarisin bir bayan sürücüyü durdurur ve ehliyetini sorar. Kadin çantasini kucagina alip aramaya baslar; ancak uzun süre geçmesine ragmen bir türlü aradigi seyi bulamaz. Temel beklemekten bunalir ve sabirsiz bir ifadeyle kadina söylenir: -"Hanimfendi, aradiginizi bulamadiginiz anlasiliyor. Üzerinde kendi resminizin oldugu seyi göstereceksiniz, acele edin lütfen." Kadin bu uyari üzerine telaslanir ve kisa bir süre sonra "hah buldum" diye sevinçle çiglik atip çantasindaki makyaj aynasini Temel'e uzatir. Temel aynayi ciddiyetle inceler ve kadina dönüp kibar bir ifadeyle konusur: -"Buyrun belgenizi hanimefendi. Özür dilerim, polis oldugunuzu söyleseydiniz durdurmazdim..." ![]() ![]()
__________________ Konu mobimag tarafından (06-09-2007 Saat 08:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | deli bu temel ya
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
![]() |
| Tags: olunca, polisi, temel, trafik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|