| |
| ||||||||
| Kayıt ol | Video Bölümü | Bloglar | Üye Listesi | Ajanda | Resimler | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: 6 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: Ankara
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | bir çift On yıldır evlilermiş.. Ama gerdek gecelerinden başlayarak, adam hep karanlıkta sevişmek konusunda ısrar etmiş.. Kadınca yıllar yılı kaç kez sabahlara kadar yalvarmış, bir kerecik olsun,ışıklari yakıp sevişmek için ama adam hep inatla "Hayır" demiş.. "Kesinlikle olmaz. İlle de karanlıkta sevişece iz.." O gece kadıncagız gene ışıkları yakmak için yalvaracak gibi olmuş, ama hemen vazgecmiş. Kocası on yıl sonra insafa gelecek de il ya.. Vazgeçmis ama sadece yalvarmaktan.. Kafasına koymuş, bu kez çünkü.. Tam sevişmenin en heyecanlı anı, en doruk noktasında elini kaydırıp, yatagın bas ucundaki gece lambasının dügmesine dokunuvermiş.. Bir de görsün.. Kocasının beline, o yapay aletlerden biri baglı degilmiü "Bunu bana nasıl yaparsın" diye haykırmış.. "Bunca yıldır, bu işi sahte bir aletle yaptıgını bana söylemedin bile.. Hemen açıkla bana her şeyi.. Hemen.." Adam çok ama çok sogukkanlı yanıt vermiş.. "Tamam, tamam.. Her şeyi izah edece im sana.. Ama önce sen bana şu üç çocugumuzu izah et, bakalım!.. |
| | |
| | #2 |
| Ala Geyik | ![]() ![]() ![]() ![]() yarılıom
__________________ It ain't what they call you, it's what you answer to |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: 9 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | Harbiden bomba olmuş |
| | |
| | #4 |
| Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: KARABÜK
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() |
__________________ ==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]] |
| | |
| | #5 |
| Gold Member | |
| | |
| | #6 |
| Junior Member | puhahahaha ![]() ![]() bu güzeldi
__________________ Hırs, azim, istek, yaş, baş, dinamizm, heyecan, aksiyon..... Aşk her yaşta!! |
| | |
| | #7 |
| Gold Member Üyelik tarihi: 11 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: bursa afyon arası
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | hahahah süper yaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ İch vermisse dich |
| | |
| | #8 |
| Ala Geyik | hehehehehe kımdenmsı acaba yaa ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler: demedi, demeyin |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |