![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini yanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş... İsviçrelilere ; Düzenlilik ve Yasalara saygı ... İngilizlere ; Soğukkanlılık ve asalet ... Japonlara ; Çalışkanlık ve Sabır ... İtalyanlara ; Neşe ve Romantizm .... Fransızlara ; Şarap ve güzel yemekler Türklere ; Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi .... Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş ? "Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane". "Evet ama" demiş Tanrı "sadece ikisini kullanabilecekler" * Böylece; * Bir Türk zeki ve Tayyip ci olduğu zaman dürüst olmayacaktır... * Bir Türk dürüst ve Tayyip ci olduğu zaman zeki olmayacaktır... * Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır... Sadece fıkra canımmmmm.............
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ellerine sağlık NuriBaba teşekkürler
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | euhuhe ben de biliyodum bi terslik olduğunu niye 3 ünü de istiyonuz leayn ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |