![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Ceyn ormanda Tarzan la ilk karsilastiginda ondan cok etkilenir ve yasamini sürdürüs sekli üzerine uzun bir sohbete dalar. Sonunda konu cinsellige gelir ve Ceyn sorar : - Peki, seks konusunu nasil hallediyorsun? - Seks, ne olmak? Bunun uzerine Ceyn detayli bir sekilde anlatir. Tarzan : - Haaa, ben agaç deligi kullanmak. Ceyn, bunun yanlis oldugunu söyler ve dogrusunu göstermek için soyunur. Çirilçiplak kalinca yere uzanir, bacaklarini ayirir ve : - O is için dogru yer burasidir, Tarzan. Tarzan da soyunur, Ceyn e yaklasir ve Ceyn in orasina korkunç bir tekme atar. Ceyn aciyla firlar, dakikalarca inler. Sakinlestikten sonra sinirle Tarzan a döner ve sorar : - Neden yaptin bunu Tarzan? - Tarzan kontrol etmek; içerde ari var mi... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | begenmedim...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |