![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ist
Ruh Halim: | Adamın biri 15 yıldır cezaevindeymiş.Artık canına tak etmiş.Burdan çıkar çıkmaz karşıma kim çıkarsa çıksın kaç tane dişi varsa o kadar yapacam demiş.En nihayetinde o gün gelip çatmış.yolda yürürken bide bakmış karşıdan yaşlı bir teyze geliyomuş.adam:gelme diyorum.kadın: geliyor.adam:gelme diom.kadın:yine geliyor.eee benden günah gitti demiş.kadına durumu anlatmış .Ben yıllardır cezaevindeydim .ve ordan çıkar çıkmaz karşıma kim çıkarsa çıksın kaç tane dişi varsa o kadar yapacam demiş.kadın feryat figan bağırıyomuş.Adam dinlermi .Bakmış önde bitane dişi var bi kere yapmış . adam:almış ceketini gidiyor.kadın armağıyla göstererek .Duuuuuuurrrrrrrrr nereye bitanede burda kırılmış dişim vardııııııı |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | e bu kadar açık olmana gerek yoktu yani ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | cebinden para da çıkarsın bunlar da bi ara dişti ama peri onları paraya çevirdi desin iki tane yetmez bence
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |