![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fıkralar Gel geeeell fıkraya gel kardeşiiiimm :P Nasreddin Hoca'sı, Temel'i, Erzurumlusu hepsi burada :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |
| Gold Member | Genç üniversiteli 1 puanla 1 dersten kalacak ve hocaya yalvarıyor.Hoca bana 1 puan ver benim hayatım kurtulur sana hiç bir şey olmaz diye fakat hoca hayır diyor neyse o Gençte bu sefer diyorki sana soru sorayım hoca cevabını bilirsen beni bırak ama bilemessen beni dersten geçir diyor.Hoca da tamam diyor sor bakalım ! Yasal olupta mantıklı olmayan mantıklı olupta yasal olmayan hem mantıklı hemde yasal olmayan şey nedir diyor ! Hoca kem küm ediyor tabi bilemiyor çocuk dersten geçiyor cevabını da söylemiyor. Hoca bunu bilse bilse bunun genç arkadaşları bilir diyor çağırıyor birini arkadaşın diyor bana böyle birşey sordu cevabını bilemedim diyor çocukta diyor ki Bak hoca sen 53 yaşındasın ve 23 yaşın da bir karın var diyor bu Yasal ama mantıklı değil ve karının 25 yaşın da bir sevgilisi var diyor bu da mantıklı ama yasal değil diyor ve sen karının sevgilisini 1 puan verip geçirdin buda hem yasal hemde mantıklı değil diyor.
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: bir, soru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|