![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | -------------------------------------------------------------------------------- Hep yen hep yen zevk vermiyor Devamlı yenmek artık bizi rahatsız ediyor. Sizi yenilmek etmiyor mu? Aslan terbiyecileri için yine normal bir geceydi. Büyütülecek bir şey yok. Siz G.Saray’a aslan diyorsunuz ya, biz de aslanın kanarya karşısında titremesinden zevk alıyoruz. Aslan titretiyoruz daha ne olsun. Artık Kadıköy’de G.Saray maçı izlemek istemiyorum. Hep yen, hep yen. Keyif vermiyor. Biz sevinmiyoruz. Çünkü Cimbom’u yenmeye alışık bir bünyemiz var. Kedinin kuyruğuna basarsan nasıl viyaklar. G.Saraylılar öyle viyaklıyor. Acı var mı acı? Florya’da bazı G.Saray taraftarlarının tura çıktığını gördüm. Meğer tek gollü fark yemelerini kutluyorlarmış. Sonucu belli maçlar oynanmasın lütfen, zevk vermiyor. Armut dalda, G.Saray Kadıköy’de sallanır. Şike komisyonu Kadıköy’deki Fener-6saray maçlarına bir el atsın. Yeter artık. G.Saraylıların yerinde olmayı hiç istemezdim. Yenme ümidi ile değil, fark yemiyelim diye geliyorlar artık Kadıköy’e. Allah sabır versin. Yetkililere sesleniyorum. Kadıköy’deki F.Bahçe-G.Saray maçları oynanmadan F.Fahçe’ye üç puan verilsin. Kadıköy’de bir aslan yanıyor. Herkes yakanı soruyor. Bunu bir Fenerli bir de Allah biliyor. Bir gün bir bakmışız, ulaşım tamamen havadan yapılıyor. Herşey kablosuz olmuş, düşünen makinalar yapılmış, tüm hastalıklara çare bulunmuş, Cimbom Kadıköy’de Fener’i yenmiş. Sene sonunda çimde ağlatırız Fener iki tane attı. Biri Gerets’in kafasına, diğeri Mondragon’un. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: antalya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | canım benım buakdar transfer yapıosunuz bukadar paranız var gs de metelik ok oyuncuları ucuz sizin oyuncular dünya kalitesi neden gs yi yenemiyorsunuz bunu söylermisiniz avrupada iyi kariyer yaptınız ama gs ye ulasamadınız da bunu bırakalım neden gs karsısında 3-5 atıosunuz neden son 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik oda beraberlikte hiç oyuncumuz yoktu gençlerle ezdi sizi gs ben şahsen beşiktaşlıyım ama galatasaray bence her herkesçe türkiyenin en büyük takımı bukadar zorluk içinde fenerbahçeden intimamımızı aldı samiyene gömdü ya o yeter , birde parasız die gs den dalga geciolar asıl kendinizle dalga geciosunuz bu parasız takımın altında ne geziosunuz.birde övünerek fb yi destekliolar vallahi helal ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | parasız dediğin takımın transfer listesine bak bakalım öpücükle mi almayı deneyecekler o kadar kişiyi
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | son dönemdeki gs taraftarlarının takımlaırna sahip çıktıgı için öyleler peki fb mi gs mi daha zengin. fb deki futbolculara bak birde gs dekilere kim galib geliyor![]() ![]() ![]() jaccccmitttgs kardeş takım laf ettirmem kusura bakmayın arkadaslar bukadar şey yasadılar hiç düşmediler hep ayakta kaldılar savaştılar ve istediklerini kopardılar fenerbahce rahat durumda gs yi yenemedi artık gs nin rahat konumunu düşünemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Konu gizz87 tarafından (07-10-2008 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | bi jacmit olmadığımız kalmıştı neysesen bu takımlar arasındaki farkı fifa 08 deki overall ortalamasına bakarak söylüyorsun heralde bir takımın gücü o kadar farklı şeylere bağlıdır ki fb daha zengin onu kabul ederim ama gs deki oyuncular da az mı fıstık gibi kadro var onlarda da benim bişeye laf ettiğim yok sadece geyikmerkezindeyiz hoşgörünün yüksek olması lazım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | 1976 Fb 6 - Gs 1 1980 Fb 5 - Gs 0 1983 Fb 4 - Gs 4 1989 Fb 4 - Gs 3 1990 Fb 5 - Gs 1 1990 Fb 5 - Gs 2 1991 Fb 1 - Gs 4 1992 Fb 5 - Gs 2 1993 Fb 1 - Gs 4 1994 Fb 4 - Gs 3 1996 Fb 4 - Gs 0 1997 Fb 2 - Gs 4 1998 Fb 1 - Gs 4 2001 Fb 4 - Gs 4 2002 Fb 6 - Gs 0 2005 Fb 1 - Gs 5 2006 Fb 4- Gs 0 2006 Fb 2 - Gs 1 2007 Fb 2 - Gs 1 HALA FENERBAHÇEYİ TUTMAKTAN GURUR DUYUYORUM |
| |
| | #7 (permalink) |
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | devilish tarihinize bi bakın 7 kişiyle 7-0 yenmişmisiniz .ya inanmıyorum düşünsenıze kişi başına 1 gol düşüo.dünyada yok öle bişy heralde fb bunu tarihi boyunca unutamaz ![]() ![]() ![]() D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() : |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | yok artık ![]() trömsö müdür nedir adını söyleyemiyorum daha ![]() ha bi de BİG BANG den önce yenmiştiniz galiba
| |