![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Luis Aragones resmen 2 yıl Fenerbahçe'de. İspanyol çalıştırıcı törende Fenerbahçe'yi övdü. Luis Aragones kendisini 2 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı. Şükrü Saraçoğlu'nda kulüp binasında yapılan törende konuşan Aragones başarı sözü verdi ve çok çalışacaklarını söyledi. İmza töreninde basın mensupları görüntü almak için birbirleriyle yarıştılar. Törende Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler de hazsır bulundu. ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP Bugün burada Fenerbahçe'de olmaktan gerçekten çok mutluyum. Bu dakikadan itibaren Fenerbahçeliyim. Ekibimle buraya geldim. Belli hedefler için buraya geldim. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Bunu bütün dünya biliyor. ÇALIŞMANIN DIŞINDA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM Buraya tamamen çalışmaya Fenerbahçe'nin başarıları doğultusunda çalışmak için geldi. Aklımla kalbimi birleştirerek Fenerbahçe için buradayım. Çalışmanın dışında hiçbir şeyi düşünmüyorum. 2 yıl boyunca bunu herkes görecek. İlk önce başkanımıza teşekkür borçluyum benimde çalışmak istediği için. Elele bütün Fenerbahçeliler'in istediği gibi başarılara doğru koşacağız AZİZ YILDIRIM UZUN YILLAR ÇALIŞMAK İSTİYOR Maddi başarıları sportif alana taşımak istiyoruz. İnşallah 2 yıl sonra da birlikteliğimiz devam eder. 11 yıllık dönemimde benim düşüncelerime yatkın en iyi isim. Kendisine hoşgeldin diyorum inşallah 2 yıl sonra tekrar mukavele yenileriz. ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ![]() | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | adam yaslı ama cok iyi bir antrenetor yasına değil işine bakılmalı bence ispanyayı sampiyon yaptı yaw...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: aragonesten, basari, sozu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|