![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator | Fenerbahçe Kulübü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United takımında forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kulübüyle bonservis konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulübün resmi televizyonu FB TV'de yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda Newcastle United ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, ''Emre için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeler başlatılmıştır'' denildi. Emre'nin, Fenerbahçe'den her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi. 31.05.2008 Kaynak : Sporx.com ve AA |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p uA-eski açık
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | emre samiyene nasıl gelecek ![]()
__________________ korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret -------"Size yalan söylemişler, edebiyat eğlencelidir" |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | para var huzur var bi de kupa olsa ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | helal olsun emreye gelmesi bence cok iyi olur cunku aurelioya yardımcı olacak...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
![]() fenerin altyapıdan yetiştirdekleri fenerde oynasaydı her sene 50-60 kişi eklenirdi kadrosuna ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Tags: bombayi, fbahce, patlatti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|