![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Fenerbahçeli taraftarlar, Samandıra Tesisleri'ne gelen takım otobüsüne yumrukla saldırdı. Bir grup taraftar da Alex ve Kezman'ın araçlarına tekme atıp bira şişesi fırlattı. Fenerbahçeli taraftarlar 1-0'lık yenilginin ardından Samardıra tesislerine gelen futbolcular ve Fenerbahçe kafilesini protesto etti. Bir grup taraftar ise, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırdı. Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti. Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Moderator | Alıntı:
bende fenerbahçeyi tutuyorum ama anlamıyorum ben bazı taraftarları niye kendi futbolcunuza zarar veriyorsunuz
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] KATILMAK İSTEYENLER Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]. Konu ercan85 tarafından (28 Nisan 2008 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 22 Mart 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | derdo bumu senin anlattığın taraftar--bide tekme tokat rüştüyü dövmüştünüz zamnında aziz yıldırıma küfredende szidiniz kadıköyde adam maçı izlemeyip ortasın da çekip gitmişti hatırlarsanız
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| |
| | #8 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | konular birbirimizi kıralım hakaret edelim diye değil seviyeli tartışma ortamı yaratalım diye açılıyo lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | ben boylelerine hiçbir zaman fenerbahceli demem...bunları spor sever demem ..yazık yaw...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| |
![]() |
| Etiketler: alex, araclarina, fenerbahceli, kezmanin, saldirdi, taraftarlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|