![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator | "F.Bahçe'de oynamak, film yıldızı olmak gibi" Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin-Kazım, İngiliz The Daily Express gazetesine yaptığı açıklamalarda "atmosfer ve destek muhteşem, 60 bin kişi ile birlikte sahaya çıkıyoruz gibi hissediyorum kendimi" dedi. Fenerbahçe-Chelsea karşılaşmasındaki muhteşem performansıyla dikkat çeken genç yetenek Colin-Kazım, Fenerbahçe kulübünde çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Yoksul bir geçmişi olan herkesin istediği hayali gerçekleştirebileceğini gösterdim. Ve işim hala bitmedi. Şampiyonlar Liginde finale ulaşmak istiyorum. Bu turnuvada gol atmak benim çocukluk hayalimdi." "AİLEM BANA İNANIYORDU, ŞİMDİ BÜTÜN BİR ÜLKE ARKAMDA" Colin-Kazım, şöyle devam etti: "Ben kendime inanıyordum, ailem benden fazla inanıyordu. Şimdi bütün bir ülke benim ve takımımın arkasında. Atmosfer muhteşem. Sahada 60 bin ekstra oyuncu olması gibi birşey. Buraya gelene kadar kimse buna inanmıyor. Taraftarlar çılgınca" Ünlü futbolcunun havuz ve sineması olan 5 katlı bir villada yaşadığını belirten gazete, Colin-Kazım'ın Roberto Carlos gibi önemli oyuncularla antremana çıktığına dikkat çekti. Colin-Kazım ise bu duygunun "film yıldızı olmak gibi" olduğunu söyledi. Colin-Kazım, "Burada insanların sabah saat 3'te futbol oynadığını görebilirsiniz. Bambaşka bir dünya burası, böyle birşey görmedim ben. Bu havayı biraz da Londra'ya götürmek istiyorum" dedi. 04.04.2008 Kaynak : DHA
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] mail:denizlili_ercan@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | herkes o yıldızı hakedemez...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: film, gibiquot, olmak, oynamak, quotfbahcede, yildizi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|