![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | 3. golü izlemeni öneririm eda deivid ömründe attığı en güzel golü kaydetti ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | ![]() KADIKÖY'DE FENER ALAYI Fenerbahçemiz şampiyonlar mezarlığına bir başka rakibini daha gömdü! Kadıköy'e konuk olan İngiliz ekibi Chelsea, Fenerbahçe'nin ve taraftarının büyüklüğü karşısında ezilmekten kurtulamadı. Maça durgun başlayan ekibimiz ilk yarının 13. dakikasında şanssız bir an yaşıyordu, Deivid ters bir vuruşta topu kendi ağlarına gönderirken Chelsea deplasmanda 0-1 öne geçiyordu. Herşey 2. yarının başlangıcıyla tam tersine döndü ve Fenerbahçemiz Kazım (dk. 65) ve Deivid'in (dk. 82) golleriyle şampiyonlar ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında 2-1'lik skorla şampiyonlar mezarlığına bir rakibini daha gömmeyi başardı. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Alıntıdır ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Biz demiştik! Biz belirtmiştik! 'Kork Chelsea' demiştik... Cehennemim son kurbanı sen olursun demiştik! İşte Avrupa'nın Prensi'nin yeni kurbanı Chelsea oldu! Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında İngiliz rakibimize karşı 13. dakikada Deivid'in şanssız bir şekilde kendi kalesine atmasıyla yenik duruma düşsek de, 65. dakikada Colin Kazım ve 81. dakikada Deivid'in mükemmel golleriyle karşılaşmadan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldık, rövanş öncesi avantaj yakaladık! Şimdi rövanşı iple çekiyoruz! Oradan da alnımızın akıyla çıkıp, yarı final vizesi alacağız! Konu synan tarafından (04-03-2008 Saat 12:56 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | hayırlısıyla chelsanin sahansındada onları yenmek için caba gosteiririz...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: chelsea, fenerbahce, goller |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|