![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | çeyrek final rakibimiz chelsea + bizim maçın galibiyle arsenal liverpoolun galibi ![]() buraya kadar gelmekte bi başarı yaw elenme şansımız çok yüksekte bi nebzede olsa turu geçebiliriz ![]()
__________________ NicoLaS AneLKa Konu camou tarafından (03-14-2008 Saat 03:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | ilk dakikalarda volkan uyanık olursa iyi olur sevilla gibi başedemeyiz bunlarla iki sıfır geriden gelip 3-2 bitirmek zor ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ NicoLaS AneLKa | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | GuVeNıMıZ SoNsUz InS TuR AtLıYcAz
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | benim de güvenim tam sonuna kadar destek ama bu da chelsea be ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: buraya, kadar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|