![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator | Fenerbahçe'nin, Turkcell Süper Lig'de yarın Kadıköy'de Vestel Manisaspor ile yapacağı maça gidecek taraftarlara, Fenerbahçe Dergisi'nin Sevilla maçı sonrası hazırladığı özel sayı dağıtılacak. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinin açılış sayfasında taraftarlara derginin tanıtımı ve organizasyon ile ilgili duyuru yapıldı. Dergiyle ilgili duyuruda, ''Tribünlerde büyük coşku, 'Sevilla'ya gidemedim' diye üzülme! Manisaspor maçına gelen tüm taraftarlarımıza 32 sayfalık Fenerbahçe Dergisi Sevilla maçı özel sayısı hediye'' ifadeleri yer aldı. foto: fenerbahce.org 08.03.2008 Kaynak : AA |
| |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | Fenerbahçeden tiksinen ben sevilla mucadelesini izledikten sonra fenere ısındım Bu maç benim için bi nevi dönüm noktasıydı ![]()
__________________ Oysa bir zamanlar Masallar anlatırdık birbirimize Ve kor yerine Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize Çocuk olmak paylaşmaktı Çocukluk böylesine güzeldi işte .. |
| |
| | #4 (permalink) |
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | Yabancı takımlarla oynanayan maclarda elbet Türk takımının yenmesini temenni ederim ama fenerbahçe cocukluğumden beri bana antipatik gelen bir takımdır Bu mactan sonra ne bileyim onlarıda bağrıma bastım ![]()
__________________ Oysa bir zamanlar Masallar anlatırdık birbirimize Ve kor yerine Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize Çocuk olmak paylaşmaktı Çocukluk böylesine güzeldi işte .. |
| |
| | #6 (permalink) |
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | SAhıden ya fenerlı fln deme ![]()
| |
| | #8 (permalink) |
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | cıx genede deme ![]()
| |
| | #10 (permalink) |
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | fenere dua ederım ama fenerlı olmam ![]()
| |
![]() |
| Tags: dergi, ozel, sevilla, zaferine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|