![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Fenerbahçe Bütün FB 'liler buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçemiz ile Ankaragücü, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç golsüz sona erdi. Maçtan dakikalar şöyle: 7. dakikada Alex'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, altı pas çizgisi üzerinden bulunan Önder'in kafa şutu, yandan auta gitti. 35. dakikada Uğur çalımlarla rakiplerinden sıyrıldı, ceza alanına girerken şutunu çekti. Ankaragücü savunmasına çarpan top, kornere gitti. Korner atışını soldan Kemal kullandı. Edu'nun vuruşu auta gitti. 39. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında savunmamızın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Gökhan'ın vuruşunda, kaleyi giden topu Yasin engelledi. Sert gelen şut karnına isabet eden Yasin kısa bir süre sakatlık geçirdi. 45+1 dakikada İbrahim Ege'nin ceza sahası dışından vuruşunda, top yandan auta gitti. İlk yarı golsüz sona erdi. 59. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Önder'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 65. dakikada İlhan'ın kafayla indirdiği topa Kezman'ın bekletmeden yaptığı vuruşta, top auta gitti. 66. dakikada Cem Can'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte İlkem'in yaptığı kafa vuruşunda, top kaleci Serdar'da kaldı. 72. dakikada İlhan'ın ceza sahasının hemen önünden sert şutu, Kaleci Serkan'dan döndü. Dönen top Alex'in önünde kaldı ancak, Alex ofsayt pozisyonundaydı. 76. dakikada İbrahim Said'in arapasıyla Serdar'la karşı karşıya kalan Bebbe'nin yaptığı vuruş yandan auta gitti. 79. dakikada kendi çabalarıyla orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren Gökhan'ın sert vuruşunda, kaleci Serdar gole izin vermedi. 83. dakikada, Gökhan yine Serdar'la karşı karşıya kaldı. Gökhan'ın vuruşunu Serdar önledi. 84. dakikada Alex'in soldan kullandığı kornere Yasin kafayı vurdu. Kaleci Serkan golü önledi. 88. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Elyasa'nın yerden vuruşunda, top yandan auta gitti. 89. dakikada Deivid'in uzaktan şutunu Serkan yatarak kontrol etti. 90. dakikada Cem Can'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Bebbe'nin altıpas üzerinden yaptığı kafa vuruşunda, top Kalecimiz Serdar'da kaldı.
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Bu sene sivasın şampiyon olmasını istiyorum başarabilirler inşallah
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: ankaragucu, fenerbahce |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|