![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Felsefe ve Edebiyat Felsefik ve edebî anlam taşıyan paylaşımlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | MAVİ DÜŞLERDEKİ SEN* *Güne başlarken düşler içinde * *Sendin ilk aklıma gelen sen duymasan da beni GÜNAYDIN dedim sana* ** *Hoyratça harcanmış bir zaman vardı benim hayatımda* *Sevmelerin toyluğuyla sevgi sanılan bir zaman kendimi kandırdığım * *Sonra pişmanlığımla baş başa kaldığım keşke nerden çıktı karşıma diyip te içerlendiğim Sevdalarım oldu* ** *Ben hep bir yerlerde bana ait bir sevda vardır diye bunca zaman bekledim* ** *Kırılmadım mı hem de kaç defa yanıldım artık sayısını unuttum* ** *Şimdi artık kendi gönül penceremde kimseler yok; olmasın zaten hep izler kalıyor* ** *Bir dünyam var kendi halimde* *Düşlerim var uçsuz bucaksız zaman içinde* ** *Hayat benden beni almaya çalışanları çıkardı hep karşıma* *Artık yalnızım tekim bu hayatta* ** *Ben SENİ SEVİYORUM sözüne inanmayanlardanım artık* ** *Bana göre değildi bu sevmeler* *Hiç bulamadım ki ömrümde* ** *Benim sevdiğim gibi sevecek birini* ** *Şimdi mavi düşleri olan biri oldum* ** *Tebessüm hiç eksik olmaz yüzümde mutluyum düşlerimle ben * *Kimse söz edemez; bilmezler ki mutluluğu bulmuşum; kendi düşlerimde* ** *Hep tek ilk ve son olmak istedim ama olmadı hiç bu dileğim kendimce* ** *Pişmanlıklar keşkeler çok olsa da düşler vardı hep içimde* ** *Bak şimdi deniz kenarındayım sigaram elimde en sevdiğim şarkı çalıyor* ** *Öyle bir düş kurdum ki mutluluk aşk her şey var içinde* *Kimse canımı acıtamaz acıttılar çünkü* *Kimse düşlerimde ki seni benden alamaz sen düşlerimde benimsin sonsuzluk gibi* ** *Bir zamanlar okuduğum masaldaki aşkı yaşatıyorum senle* *Biliyorum düşlerden başka yerde yaşanmaz imkânsız bu içimde sakladığım aşk* ** *Martılar uçuyor; deniz görsen hiç bu kadar mavi olmamıştı onlarda bana senin yokluğunda bana eşlik ediyor* ** *Ben düşlerde ki aşkı sevdim yakmaz dimi canımı bu aşkta* *Düşler içinde acı olmaz sen düşlerimde kal hiç gitme* ** *Güzel olan ne biliyor musun ben bur da sen orda çok uzaklardayken ikimiz* *Birilerinin düşlerinin sahibi olmak işte en güzeli bu iki ayrı düşte aynı düş* ** *Sen her sabah güne başlarken günaydın dediğim adam * *Sen gün boyunca düşlerimin sahibi* *Sen belki de çok geç kalmış sevda* *Sen de belki benim kadar yaralı* *Çok acılar yaşadık şimdiye kadar hep içimizde saklı* *Şimdi geri dönmesi imkânsız hayatımızın * *Ömür yapraklarının tam orta çizgisinde karşılaştığımız* *Bu hayatı kendimizce umursamadığımız sen ve ben varız* *Mavi düşler içinde * *Önceden adı yoktu düşlerimdeki erkeğin; yüzünü bile hiç çizmemiştim hayallerimde* *Şimdi uzaklardaki sen varsın düşlerimdeki ismi yüzü olmayan sen tamamladın düşlerindeki benle seni* *Bir mavi düş bu düşler ülkesinde sadece ikimiz * ** *İkimiz olduğumuz sürece düşler devam edecek * ** *Bence sen hiç gitme düşlerimde kal hep benimle* *Düşlerde acı olmaz dimi kırılmaz kalpler düşlerde* ** *Mavi düşler içinde düşler ülkesinde ikimiz olalım sadece düşlerimde sen; düşlerinde ben olayım * *Gitme oldu mu hiç düşlerde mutlu olalım...*
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
![]() |
| Etiketler: dusler, mavi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|