![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Felsefe ve Edebiyat Felsefik ve edebî anlam taşıyan paylaşımlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Eger, herkes kendini kaybedip seni sucladigi zaman, sen sogukkanliligini koruyabilirsen; Eger, herkes kuskulandiginda, sen kendine guvenip tum kuskulari hosgoruyle karsilayabilirsen; Eger, sabirla bekleyebilir, beklemekten yorulmazsan, iftiraya ugradiginda yalana yalanla karsilik vermezsen ve kin tutana kin duymazsan; Eger, duslere kapilmadan dus kurabilir, dusunebildigin halde dusuncelerinin kolesi olmazsan; Eger, ne kazandim diye sevinir, ne yikildim diye yerinir, ikisini de karsilayip yuzlesebilirsen; Omur verdigin seylerin yikilisini seyredebilir ve yilmadan onu yine kurmaya clisirsirsan; Eger, is isten gectikten sonra da yuregini ve bedenini tum direncinle seferber edip, herkesin vazgectigi noktada sen amacina yonelebilirsen; Eger, herkesle birlikte olup ta, erdemli kalabilirsen ya da krallarla dolastigin bir durumda gururlanip benligini ve dostlaini unutmazsan; Eger; ne sevgili dostlarin ne de dusmanlarin seni incitemezse, ve kimseyi hem kucumsemez hem de kimseye bagimlý olmamayi basarabilirsen; Eger, her gununýn her saatini, her dakikanin her saniyesini ic rahatligiyla yasayabilirsen; Tum dunya senin olur yavrum. Ve o zaman artik “adam” oldugunu dusunebilirsin.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | kısmını çok beğendim..teşekkürler..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: eger |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|