![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Felsefe ve Edebiyat Felsefik ve edebî anlam taşıyan paylaşımlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Tam 16 yıl sonra ilk aşkımı ''beyaz karanfilimi'' buldum Benim için yıllar sonra gelen hüzünlü mutluluk buydu.Tam 16 yıl dirhem dirhem yaşadığım,tırnağımla hayatıma ve kalbime kazıdığım,her saniye benliğimde nakış nakış işlediğim ve yaşattığım beyaz karanfilime kavuşmamın buruk sevinci ve mutlu olduğunu söylediğinde duyduğum büyük ama hüzünlü mutluluk.O her şeyin en iyisie layık...Mutlulukların bile...Benle yada bensiz ![]() Platonik Aşk Al bu ıslak yalnızlığımı Gözlerindeki darağıcına as Orada kurutursun sıcak gözlerinle Sevginle ısıt kambur sevdamı Bitsin bu sayıklamalarım Ve sonu hüsranla biten çaresizliğim Biliyorum seni sevdiğimi bilmiyorsun Olsun ben yinede seviyorum Seni karşılıksız dolu dolu sevmeyi Zaten sevemezsin beni küçücüğüm Hani dün gülümsedin ya bana Gözlerinin içi ışıldadı ya Ne yaptın kalbime ufacığım?... Hadi gel gidelim Emirgan'a demli bir çay içeriz Ordan sonra Taksimde yürürüz biraz Geçeriz Eminönü Yenicamiye Sen güvercinlere yem vermeyi seversin Ufacıcık kalbine bu kadar merhameti Hangi ab-ı hayat çeşmesinden doldurdun sıcacığım?.. Çıkıp Sultanahmette ikindiyi eda edelim Aksaraya inerken anlatırdım sana Sensizliğimin ıslak yalnızlığını Sana olan özlemimi yazmaktan Usanmadım ama Bitiyorum bebeciğim.. Hadi al bu ıslak yalnızlığımı Gözlerindeki darağacına as Orada kurutursun sıcak gözlerinle Belki..
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: gelen, huzunlu, mutluluk, sonra, yillar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|